Szolgáltatásaink

Óriás betű készítésben az alábbi szolgáltatásokkal segítjük

Tanácsadás

Elképzelését technikai és elméleti tanácsadással segítjük.

Ingyenes árajánlat

Az igényre szabott árajánlat adást díjmentesen szolgáltatjuk.

Tervezés

Méretezett látványtervet biztosítunk, az óriás betű gyártás megkezdése előtt.

Gyártás

A gyártási folyamatokat saját lakatos műhelyünkben végezzük Budapesten.

Szállítás

Az elkészült terméket az ország bármely pontjára kiszállítjuk.

Helyszíni telepítés

Helyszíni telepítésnél az óriás betűket összeállítjuk, adott esetben rögzítjük a megfelelő talapzathoz.

Karbantartás

Sérülés, szándékos rongálás esetén, a betűket karbantartjuk, helyre állítjuk.

Ügyfél kapcsolat

Ügyfeleinknek folyamatos kapcsolattartást biztosítunk.

Üdvözlő felirat, település köszöntő óriás betű

Üdvözöljük településünkön! Az országot bejárva, jól eső érzés fogja el az embert, amikor köszöntik, plána ha nagy méretben. Az üdvözlő és köszöntő óriás betűket fő tereken, forgalmasabb köztereken, bejövő és kimenő út forgalomnál érdemes elhelyezni. Az óriás betű remekül szolgál selfie pontként és az egyik legjobb találkahely is egyben. Az óriás feliratok azon látványos elemek közé tartoznak, melyek látványosággal és értékekkel gazdagítják az adott települést.

Rendezvényre gyártott óriás betű

Különleges alkalmakkor, összejöveteleken, rendezvényeken, a már közismert megjelenítési reklámok mellett, szívesen alkalmazunk valami egyedi megjelenést. Az óriás térbetű látványa jó elemként szolgálhat ezeken a területeken. Akár szabadtéren, vagy éppen beltéren egy színpadon is feltűnő  dizájnal rendelkezik.

Saját vállalkozás logó, cég felirat gyártás

Azon vállakozásoknak kínáljuk az óriás méretben való megjelenítését logójuknak és feliratuknak, akik extra méretben szeretnék népszerűsíteni cégüket. Többféle anyag megoldást tudunk biztosítani ezen a területen, felhasználtságtól függően. Az erősen kitett helyekre mindenképp fém szerkezet építést javaslunk, a fedett, védett helyekre könnyített szerkezetű nikecell vagy műanyag is elég lehet.

Gyártás, szállítás, telepítés egy helyen

A gyártási folyamatokat Budapesti műhelyünkben végezzük, ahol lehetőség van az óriás betűk extra kivitelezésére is. A betűk összeállítása folyamán, világítástechnika, vagy egyéb dekorációs megjelenítéssel is tudjuk gazdagítani az óriás feliratok megjelenítését.
Az elkészült óriás betűket az ország bármelyik pontjára kiszállítjuk és a helyszíni összeállítást is elvégezzük, igény szerint fixen rögzítjük a kijelölt területre.